Monday, November 29, 2010

Lori Hantu

Nak cite sket..aritu bile ek...13 November 2010...aku, housemate aku lina, kwn opis aku helwa pegi la sabak bernam utk menghadiri majlis kenduri kawen housemate aku yg merangkap staff helwa...so aku pun ada la msg2 dia tny cara nak gi sana..dia oun mmg dah list out mcm mana nak pegi..tp ikut jalan lama la..kuar dari exit sg buloh n terus je follow jalan lama...tp tah mcm mana, kitaorg ni bt la plan sendri pla..hahaha....tny n survey org lain la kunun....jadinya ikut lebuhraya kuar kat mana eh...aku plak lupa..sebelum tanjung malim rasanya...adoi...pastu ikut la jln short cut katanya lalu police station then terus je....mak aihh jalannya..tak dapat nak gambar kan...masa mula2 perjalanan..mmg kiri kanan hutan dengan bukit2 nya..ala2 mcm nak g camping la...dah tu jalan kecik je.keta ada la 2-3 buah lalu...mmg jalan kampung la...dah lepas jalan tu..sampai lak satu jenis jalan....jalan ni mak aih mcm dlm bot je bila naik keta...jalan tak rata...seolah-olah naik bot yang ombak nya dasat la...huhuh...kesian myVi aku..huhuh...yg aku geram tu..ada satu perjalanan tu...ada lori simen...lorong jalan mmg kecik ngam2 keta..masalahnya lori ni makan jalan!!!hah...jgn dok loyar buruk makan jalan ek..paham2 jela...ada ke patut time aku nak potong dia or keta lain nak potong dia, lori ni bole lagi byk potong jalan...ishh aku mmg bengang gila la...korg tgk la gambar ni...bukti2 lori ni makan jalan sehingga menyusahkan dan membahayakan kenderaan lain...ishhhh...geram betul aku dgn lori ni!!!!



nampak kan ada keta nak potong tp dia still makan jalan..adakah sbb dia mmg besar so terpaksa mkn jalan..tp at least cuba la memudahkan org lain..ni ok la keta ni..time aku potong mmg sengaja je dia makan jalan luas2...bengang betul!



so be careful with this lorry....

No comments:

Post a Comment